MALATYA / DOĞANŞEHİR - Polat Şehit Orçun Kubat Çok Programlı Anadolu Lisesi

MALLATYA MİLLİ EĞİTİM

DEPREM TATBİKATI

May

YIL SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KEM GÖZLÜ ADLI TİYATRO OYUNUMUZU GERÇEKLEŞTŞRDİK.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN ELLERİNE SAĞLIK...

Mrt

eTWİNNİNG 12.ULUSAL KONFERANSINDA MY LİTERACY GLASSESS İSİMLİ PROJEMİZ TÜRKİYE 16-19 YAŞ GURUBU BİRİNCİLİK ÖZEL ÖDÜLÜ ALDI.PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ ZEYNEP ÖZ VE PROJEDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

OKUYORUM GELİŞİYORUM VE PAYLAŞIYORUM KONULU E TWENNİNG PROJESİ

Polat Şehit Orçun Kubat Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak; Okulumuz öğrencilerini  kitap okumaya teşvik etmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatmış olduğumuz e twenning projesi kapsamında İlçe Milli Eğitimiz Sayın Caner GÜLER ile birlikte İlçe Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU' nu ziyaret ederek projemiz hakkında brifing verdik.

Ülkemizin değişik illerinden 18 okul ile birlikte yürüttüğümüz  proje kapsamında belirlemiş olduğumuz 20 kitap okulumuz öğrencilerine dağıtılmış olup,  öğrenciler tarafından okunduktan sonra kitabın analizi yapılacak, kitap hakkında fikir alışverişi yapılarak çok yönlü düşünmelerinin sağlanması amaçlanmaktadır.

Ock

Öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okunan kitapları analiz etmelerini bu sayede düşünce ve analiz yeteneklerini arttırmak amacıyla yürüttüğümüz " OKUYORUM,GELİŞİYORUM VE PAYLAŞIYORUM " konulu e Twinning projesini uygulamaya başladık. Projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen Okulumuz Fizik Öğretmeni Zeynep ÖZ'e TEŞEKKÜR ederiz.

Ock

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KAPSAMINDA GÜNE SÜT İÇEREK BAŞLIYORUZ.

Ara

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Recep KARABULUT,Dekan Yardımcısı hemşehrimiz Doç.Dr.Gökhan TUNCEL,Doç. Dr.Nihat AKBIYIK,Doğanşehir Şehit Subitay Sükut Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dursun Ergen ve Hüsne Küçük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmet Alagöz  Kariyer Günleri Etkinliğine katılarak Okulumuz öğrencilerinin meslek seçimi ve kariyer planlaması ile ilgili sorularını cevapladılar.Değerli hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık gününü içine alan hafta kutlanan İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI, Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma,Çocuk Esirgeme Kulubünün hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

İlçe Jandarma Trafik ekiplerince okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi verilmiştir.İlçe Jandarma Trafik Ekiplerine teşekkür ederiz.